Fyll ut skjemaet, og vi vil kontakte deg med et tilbud










    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.

    nb_NO

    En hjertevarm julegave i 2023


    Kjære kunde

    I en tid preget av verdenskriser og stigende levekostnader, ønsker vi i FREJA å rette fokus på  samfunnsgrupper som trenger hjelp. I anledning årets julefeiring har FREJA valgt at årets julegave vil være en økonomisk støtte til lokale og internasjonale frivillige organisasjoner, som jobber for å både hjelpe samfunnsgrupper her i Norge, samt barn og unge på flukt fra krig i verden.

    Vi ser det økonomiske presset mange står overfor, med blant annet en bekymringsfull økning i matvarepriser, strømpriser og renter som har en direkte innvirkning på husholdningsbudsjettene. FREJA ønsker å gi økonomisk støtte til organisasjoner som jobber for å forhindre at ingen lider av sult, og at de mest sårbare medlemmene i samfunnet blir tatt vare på i disse utfordrende tider. Dette er vår måte å bidra på slik at så mange som mulig har de nødvendige behovene dekket i møte med denne økonomiske tiden.

    De pågående uro og konflikter påvirker menneskeliv verden over, derfor ønsker vi også å bidra til organisasjoner som arbeider for fred, humanitær hjelp og gjenoppbyggelse av krigsrammede områder, med håp om å bidra til en bedre fremtid for de som lider mest.

    Vår julegave er ikke bare en fin gest, det er også vår måte å si at vi bryr oss og at vi står sammen i disse usikre tider. Vi tror på at vi, som bedrift, har et ansvar for å støtte de som trenger det mest.

    Sammen kan vi gjøre en forskjell.

    FREJA ønsker dere alle en fin juletid, med glede og gode stunder sammen med deres nærmeste.